kamerplanten den bosch

Planten
Groen en kleur  maakt je huis en tuin veel gezelligere en aangenamer om in te leven.
Tuincentrum GroenRijk de Heikant nabij Den Bosch heeft een groot assortiment planten.
Planten voor binnen en buiten. 

 

Kamerplanten
Binnen planten, ook wel kamerplanten genoemd, zijn er in diverse soorten en maten. Bloeiende en groene planten. Groene planten worden zo genoemd omdat daar geen bloemen in komen.
Voor elke interieur is wel een oplossing.  Kom bij GroenRijk de Heikant nabij Den Bosch inspiratie op doen.

Kamerplanten zijn gemakkelijk in verzorging.  Als u de planten niet in de overpot plant maar met binnenpot in de pot zet, heeft u nog controle over het water en  zorgt u dat ze niet te nat komen te staan. Hydrokorrels onderin helpen daar ook bij. Net als wij hebben planten ook voeding nodig.  Pokon heeft universele voeding of specifiek per planten soort. De meeste kamerplanten hebben 1x in de 2 weken een beetje voeding nodig voor een optimale groei. Makkelijke kamerplanten zijn vetplanten.  Die hebben weinig verzorging nodig.  Vetplanten hoeven maar 1x in de week een heel klein beetje water.  Liever te weinig als te veel.
Geeft u altijd te veel water dan zijn varens iets voor u. Deze moeten vochtig staan. Deze planten kunnen ook makkelijk in de badkamer.
Alle kamerplanten hebben het liefst zoveel mogelijk licht nodig.  Heeft u toch een donkere hoek in de kamer zou de yucca, Howea palm of zamioculcas een mogelijkheid zijn.

Populaire bloeiende planten zijn: Kalanchoe, Hortensia, azalea, Cyclaam. Met Orchideeën kun je iedereen blij maken. Bromelia, Spatiplhyllum anthuriums zijn soorten die langer bloeien. GroenRijk de Heikant krijgt 2 tot 3x in de week nieuwe planten binnen.  Via de bloemenveiling en via de kweker. Niet alle planten zijn heel het jaar door verkrijgbaar. Dit is afhankelijk van het seizoen.
Kom het assortiment bekijken bij tuicentrum GroenRijk te heikant nabij Den Bosch en vraag aan een van onze medewerkers voor specifieke verzorgingstips of laat u adviseren welke kamerplanten bij u in huis passen.

Zoekt u een bijpassende bloempot kijk op de  potterie  pagina.
Overzicht van het totale assortiment  zie op deze pagina of kom langs bij ons in de winkel.
Klik hier voor ons adres of openingstijden.