Kerstbomen

Bent u op zoek naar een prachtige echte kerstboom? Dan moet u bij GroenRijk de Heikant in Veldhoven wezen. Wij hebben allerlei soorten en maten echte kerstbomen in ons tuincentrum. Wij kunnen ons voorstellen dat u door het grote aanbod wel wat hulp kunt gebruiken. Onze ervaren medewerkers helpen u daarom maar al te graag met het vinden van de kerstboom van uw dromen! Daarnaast vindt u in ons tuincentrum allerlei soorten kerstverlichtingkerstdecoratie en kunstkerstbomen. Kom eens langs om inspiratie op te doen en alvast in de kerstsfeer te komen! Voor vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Bent u al klaar voor de kerst?

Kerstbomen_GroenRijk de Heikant

Voordelen echte kerstbomen

De heerlijk frisse maar tegelijk warme geur van dennennaalden doen u vast meteen aan kerst denken. Niet zo gek dat vele Nederlanders daarom kiezen voor een echte kerstboom in huis. Twijfelt u tussen een kunstkerstboom of een echte kerstboom? We hebben hieronder alle voordelen van een echte kerstboom voor u op een rijtje gezet:

  • Veel Nederlanders vinden het elk jaar weer een zeer leuke activiteit om een mooie nieuwe kerstboom bij een tuincentrum te halen. Het is dan misschien wel gemakkelijker om ieder jaar gewoon weer dezelfde kerstboom van zolder te halen, maar dit geeft voor sommige Nederlanders niet het ultieme kerstgevoel. Het kopen van een kerstboom is voor de meeste mensen vaak het allereerst wat zij doen om hun huis helemaal in de kerstsferen te brengen, ze kijken hier vaak erg naar uit en het is natuurlijk een stuk leuker om dit te kopen in een tuincentrum dan van zolder te halen.
     
  • Een echte kerstboom zorgt, naast kerstsfeer in huis, voor een heerlijke frisse geur. Een echte kerstboom in de woonkamer zorgt er vaak voor dat de hele ruimte fris ruikt. Een geur die niet valt te evenaren met een geur uit een "potje". Op kerstavond kan je nog enkele geurkaarsjes aansteken die perfect blenden met de dennengeur voor een optimale kerstbeleving. 
     
  • Wist u dat u uw echte kerstboom na de feestperiode gewoon in uw tuin kunt planten? Zorg er wel voor dat u hem binnen de week dat u hem koopt verplant, anders gaat hij dood. Let er ook op dat hij eerst wat aan de kou kan wennen in de garage.
     
  • Misschien niet een voordeel dat gelijk in u opkomt, maar massaal veel bomen worden op speciale oppervlaktes gekweekt. Samen produceren ze tijdens hun groeiproces veel zuurstof, wat het milieu ten goede komt. 

Wilt u meer weten over echte kerstbomen? Kom dan gezellig langs GroenRijk de Heikant en laat u adviseren door onze medewerkers. Wilt u nu graag meer informatie over de voordelen van kunstkerstbomen? Bekijk dan de kunstkerstbomen pagina.

Kerstbomen_GroenRijk de Heikant

Kerstboom kopen bij GroenRijk de Heikant

Kom gezellig langs GroenRijk de Heikant in Veldhoven nabij Oerle, Meerhoven en Eindhoven om uw kerstboom aan te schaffen. Laat u daarnaast inspireren in ons tuincentrum die helemaal is omgetoverd in kerstthema! Wanneer u vragen heeft kunt u uiteraard terecht bij onze ervaren medewerkers. Zij helpen u maar al te graag met uw vragen. Onze contactgegevens kunt u vinden op onze contactpagina. Graag tot ziens bij GroenRijk de Heikant!

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen