Kerstbomen

Bent u op zoek naar een prachtige echte kerstboom? Dan moet u bij GroenRijk de Heikant in Veldhoven wezen. Wij hebben allerlei soorten en maten echte kerstbomen in ons tuincentrum. Wij kunnen ons voorstellen dat u door het grote aanbod wel wat hulp kunt gebruiken. Onze ervaren medewerkers helpen u daarom maar al te graag met het vinden van de kerstboom van uw dromen! Daarnaast vindt u in ons tuincentrum allerlei soorten kerstverlichtingkerstdecoratie en kunstkerstbomen. Kom eens langs om inspiratie op te doen en alvast in de kerstsfeer te komen! Voor vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Bent u al klaar voor de kerst?

Kerstbomen - GroenRijk de Heikant

Voordelen echte kerstbomen

De heerlijk frisse, maar tegelijk warme geur van dennennaalden doet u direct aan kerst denken. Niet zo gek dat vele Nederlanders daarom kiezen voor een echte kerstboom in huis. Twijfelt u tussen een kunstkerstboom of een echte kerstboom? We zetten hieronder alle voordelen van een echte kerstboom voor u op een rijtje:

  • Veel Nederlanders vinden het elk jaar weer een zeer leuke activiteit om een mooie nieuwe kerstboom bij een tuincentrum te halen. Het is dan misschien wel gemakkelijker om elk jaar gewoon weer dezelfde kerstboom van zolder te halen, maar dit geeft voor sommige Nederlanders niet het ultieme kerstgevoel. Het kopen van een echte kerstboom is voor de meeste mensen vaak het allereerste wat zij doen om hun huis helemaal in de kerstsferen te brengen. Kijkt u ook zo uit naar het uitzoeken van een prachtige boom? Bij GroenRijk de Heikant is het kopen van een kerstboom echt een uitje. Kom langs bij ons tuincentrum en kies de mooiste bomen van de beste kwaliteit.
     
  • Een echte kerstboom zorgt, naast kerstsfeer in huis, voor een heerlijke frisse geur. Een echte kerstboom in de woonkamer zorgt er vaak voor dat de hele ruimte aangenaam ruikt. Een geur die niet valt te evenaren met een geur uit een "potje". Steek met Kerstavond nog enkele geurkaarsjes aan die perfect blenden met de dennengeur en beleef een optimale kerstbeleving. 
     
  • Wist u dat u uw echte kerstboom na de feestperiode gewoon in uw tuin plant? Zorg er wel voor dat u hem maximaal twee weken binnen hebt staan en dat u hem voordat u hem in de tuin plant, even aan de kou laat wennen in bijvoorbeeld de garage of de schuur. Graaf een groot plantgat op een plek waar de boom voldoende groeiruimte heeft. Overleg eerst even met uw buren of zij een kerstboom in de tuin een goed idee vinden. Een aangeslagen kerstboom groei namelijk torenhoog! Vul het plantgat met goede tuingrond, geen mest, wel water. 
     
  • Misschien niet een voordeel dat gelijk in u opkomt, maar massa's bomen worden op speciale oppervlaktes gekweekt. Samen produceren die bomen tijdens hun groeiproces veel zuurstof, wat het milieu weer ten goede komt. 

Wilt u meer weten over echte kerstbomen? Kom dan gezellig langs bij GroenRijk de Heikant en laat u adviseren door onze medewerkers. Wilt u graag meer informatie over de voordelen van kunstkerstbomen? Bekijk dan de pagina over kunstkerstbomen.

Echte kerstbomen - GroenRijk de Heikant

Kerstboom kopen bij GroenRijk de Heikant

Kom gezellig langs bij GroenRijk de Heikant in Veldhoven nabij Oerle, Meerhoven en Eindhoven om de perfecte kerstboom aan te schaffen. Laat u daarnaast inspireren in ons tuincentrum die wij helemaal omtoveren tot kerstparadijs! Wanneer u vragen heeft, stelt u deze uiteraard aan één van onze ervaren medewerkers. Zij helpen u maar al te graag en geven vrijblijvend advies over trends, producten en nog meer kerst-gerelateerde vragen. Onze contactgegevens vindt u op onze contactpagina. Graag tot ziens bij GroenRijk de Heikant in Veldhoven. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen