Kunstkerstbomen

Bent u op zoek naar mooie kunstkerstbomen? Dan moet u bij GroenRijk de Heikant in Veldhoven wezen. Wij hebben een zeer breed assortiment aan diverse kunstkerstbomen in ons tuincentrum. Wij kunnen ons voorstellen dat u door het grote aanbod de bomen door het bos niet meer ziet. Dan zijn er natuurlijk onze ervaren medewerkers die u maar al te graag helpen uw droom kerstboom te vinden! Daarnaast vindt u in ons tuincentrum allerlei soorten kerstverlichting, kerstdecoratie en echte kerstbomen. Kom eens langs om inspiratie op te doen en alvast in de kerststemming te komen! Voor vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Kunstkerstbomen_GroenRijk de Heikant

Voordelen kunstkerstbomen

Wanneer u een kunstkerstboom aanschaft is dit waarschijnlijk met de gedachte dat u een lange periode met deze kerstboom wilt gaan doen, zodat u deze tijdens meerdere Kerstdagen in de toekomst kunt gebruiken. Dat is natuurlijk een groot voordeel van een kunstkerstboom, want u hoeft in principe niet elk jaar een nieuwe te kopen. Daarnaast heeft een kunstkerstboom nog meerdere voordelen ten opzichte van een echte kerstboom:

  • Een kunstkerstboom verliest geen naalden: natuurlijk zal er wel eens een naaldje loslaten van uw kunstkerstboom, maar een goede kunstkerstboom verliest in principe geen naalden. Dit is ook erg prettig wanneer u de kunstkerstboom moet vervoeren van het tuincentrum naar huis, uw auto zal dus niet helemaal onder de naalden zitten. Voor de mensen die een echte kerstboom nemen is het vooral een ergernis om de naalden van het tapijt te halen een jaarlijkse irritatie.
  • Een kunstkerstboom zal mooi blijven: mede doordat een kunstkerstboom geen naalden verliest blijft een kunstkerstboom altijd even mooi. U hoeft de boom dus zeker niet weg te doen en kunt u het volgende jaar tijdens Kerst weer mooi opzetten. Het jaar er op komt de kerstboom dus weer net zo fris uit de doos tevoorschijn als toen u hem kocht. De kunstkerstboom is vaak al mooier dan een echte boom, omdat deze wat voller is. De fabrikanten moeten er zelfs expres wat onregelmatigheden in aanbrengen om de kunstboom levensecht te laten lijken.
  • Ingebouwde lampjes: in ons tuincentrum in Veldhoven vindt u ook kunstkerstbomen met ingebouwde lampjes. De draden zijn dan weggewerkt in de takken zodat u alleen de lampjes zelf ziet. Hierdoor lijken het wel echte kaarsjes wat een mooie kerstsfeer in uw huiskamer zal geven.
  • Geen gedoe met wegbrengen: wanneer de Kerst voorbij is moet u uw echte kerstboom natuurlijk uit huis plaatsen. Vaak kunt u de kerstboom, zonder versiering, bij een vuilcontainer bij u in de buurt plaatsen. Dit is wel tot een bepaalde datum, dus check dit van te voren goed op de website van uw gemeente.

Kunstkerstbomen_GroenRijk de Heikant

Kunstkerstboom kopen bij GroenRijk de Heikant

Kom gezellig langs GroenRijk de Heikant in Veldhoven nabij Oerle, Meerhoven en Eindhoven. Laat u inspireren door onze magische kerstcollectie! Wanneer u vragen heeft kunt u uiteraard terecht bij onze ervaren medewerkers. Zij helpen u maar al te graag met uw vragen. Onze contactgegevens kunt u vinden op onze contactpagina. Graag tot ziens bij GroenRijk de Heikant!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen