Kunstkerstbomen

Bent u op zoek naar mooie kunstkerstbomen? Dan moet u bij GroenRijk de Heikant in Veldhoven zijn! Samen met u maken wij van kerst 2020 de groenste Kerstmis ooit. Koop alles wat u nodig heeft voor een groene, gezellige en gezonde kerst. Daar hoort natuurlijk een prachtige, duurzame kunstkerstboom bij. Wij hebben een zeer breed assortiment aan kunstkerstbomen in ons tuincentrum in Veldhoven. Wij snappen dat u door het grote aanbod de bomen door het bos niet meer ziet. Gelukkig zijn onze ervaren medewerkers altijd aanwezig en helpen zij u graag uw droom kerstboom te vinden! Daarnaast vindt u in ons tuincentrum allerlei soorten kerstverlichting, kerstdecoratie en echte kerstbomen. Kom gewoon gezellig langs om inspiratie op te doen en alvast in de kerststemming te komen! Voor vragen neemt u ook altijd contact met ons op.

Kunstkerstbomen_GroenRijk de Heikant

Voordelen kunstkerstbomen

Koopt u een kunstkerstboom? Dan schaft u deze boom aan met de gedachte dat u voor een lange tijd met deze kerstboom wilt doen. Zo hoeft u niet elk jaar een nieuwe boom te kopen, maar investeert u eenmalig in een kunstkerstboom waar u meerdere feestseizoenen van geniet. Dat is natuurlijk het grootste voordeel van een kunstkerstboom. Met een kunstkerstboom hoeft u in principe niet meer elk jaar een nieuwe te kopen. Kunstkerstbomen hebben nog veel meer voordelen ten opzichte van een echte kerstboom:

  • Een kunstkerstboom verliest geen naalden: natuurlijk laat er wel eens een naaldje los van uw kunstkerstboom, maar een goede kunstkerstboom verliest in principe geen naalden. Dit is ook erg prettig wanneer u de kunstkerstboom vervoert van het tuincentrum naar huis, uw auto zit dus niet helemaal onder de naalden. Voor mensen die een echte kerstboom nemen, is het vooral een ergernis om de naalden van het tapijt te halen. Een jaarlijks terugkerende irritatie.

  • Een kunstkerstboom blijft jarenlang mooi: mede doordat een kunstkerstboom geen naalden verliest, blijft een kunstkerstboom altijd even mooi. U hoeft de boom na de kerstdagen dus zeker niet weg te doen. U bergt de kunstkerstboom gewoon op en zet deze het volgende jaar tijdens kerst weer mooi op in de woonkamer. Het jaar erop haalt u de kunstkerstboom dus weer net zo fris uit de doos als toen u hem in de doos opbergde. Kunstkerstbomen zijn vaak al mooier dan een echte boom, omdat deze wat voller zijn. De fabrikanten moeten er zelfs expres wat onregelmatigheden in aanbrengen om de kunstboom levensecht te laten lijken.

  • Ingebouwde lampjes: in ons tuincentrum in Veldhoven vindt u ook kunstkerstbomen met ingebouwde lampjes. De draden zijn dan weggewerkt in de takken zodat u alleen de lampjes zelf ziet. Hierdoor lijken het wel echte kaarsjes. Kunstkerstbomen met ingebouwde verlichting geven een mooie kerstsfeer in uw huiskamer.

  • Geen gedoe met wegbrengen: wanneer kerst voorbij is, moet u uw echte kerstboom natuurlijk wegbrengen. Vaak plaatst u de kerstboom, zonder versiering, bij een vuilcontainer bij u in de buurt. Dit is slechts toegestaan tot een bepaalde datum, dus check dit van tevoren goed op de website van uw gemeente. Een kunstkerstboom bergt u gewoon weer op in de doos. Geen gedoe met wegbrengen dus!

Kunstkerstbomen_GroenRijk de Heikant

Kunstkerstboom opzetten

Hoe moet dat nu, een kunstkerstboom opzetten? Bij GroenRijk de Heikant koopt u kunstkerstbomen die u gemakkelijk in elkaar zet. Volg gewoon het onderstaande stappenplan.

  1. Haal de kunstkerstboom uit de verpakking en begin met het neerzetten van de standaard. 
  2. Steek de 'stam' van de kunstkerstboom in de standaard
  3. Begin met de grootste takken onderin de kerstboom te steken
  4. Later prikt u de kleinere takken in de stam van de kerstboom 
  5. Voilá, uw kerstboom staat, decoreren maar!

Kunstkerstboom opzetten - GroenRijk de Heikant

Kunstkerstboom kopen bij GroenRijk de Heikant

Kom gezellig langs bij GroenRijk de Heikant in Veldhoven nabij Oerle, Meerhoven en Eindhoven. Laat u inspireren door onze magische kerstcollectie! Onze kunstkerstbomen lijken net echt, geven uw huis optimale kerstsfeer en zijn een goede, maar duurzame investering. Ontdek nog meer voordelen en bekijk de verschillende variaties kunstkerstbomen in ons tuincentrum in Veldhoven. Wanneer u vragen heeft, stelt u deze uiteraard aan één van onze ervaren medewerkers. Zij helpen u maar al te graag met uw vragen. Onze contactgegevens vindt u op onze contactpagina. Graag tot ziens bij GroenRijk de Heikant!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen