Kerstversiering

Staat u ook te popelen om uw huis te versieren met de allermooiste kerstversiering? Breng dan een bezoek aan GroenRijk de Heikant in Veldhoven. Bij ons tuincentrum vindt u de allerleukste kerstversiering. Wij hebben kerstversiering in alle soorten en maten. Met onze kerstversiering brengt u het hele huis en zelfs de tuin in de kerstsferen. Wat dacht u van kerstversiering voor uw kerstboom? Of kerstversiering voor in de vensterbank, of op tafel? Buiten gebruikt u raamdecoratie en andere kerstverlichting om uw huis, planten en bomen te versieren. Kom gezellig langs bij de mooiste sfeershow van Veldhoven en bekijk ons complete kerstaanbod!

Kerstversiering - GroenRijk De Heikant

Kerstversiering in huis

Bij GroenRijk de Heikant vind u een divers aanbod aan prachtige kerstversiering, zo vindt u in ons tuincentrum onder andere:

 • Kerstverlichting: u heeft eindeloos veel mogelijkheden met verschillende soorten kerstverlichting. Hang kerstverlichting bijvoorbeeld in de kerstboom, voor het raam, over de traprailing, in de bomen of over de schuur. Maar kerstverlichting is ook leuk achter de bank, dit geeft een heel mooi lichteffect.
   
 • Kerstboomversiering: de populairste kerstversiering zijn kerstballen en kerstslingers. In ons tuincentrum hebben we heel veel soorten kerstversieringen voor in de kerstboom, naast traditionele kerstversieringen hebben we ook moderne kerstaccessoires en leuke, gekke hangers voor in de kerstboom.
   
 • Lantaarns en kaarsen: geef uw huis een extra warm en gezellig kerstgevoel met de lantaarns en kaarsen van GroenRijk De Heikant. In ons tuincentrum hebben we diverse kaarsen en lantaarns die helemaal bij het kerstthema passen.
   
 • Kussens en plaids: gezellig een avondje met uw gezin of geliefde op de bank zitten? Maak het extra warm en gezellig met sfeerverhogende kussens en plaids. Zak lekker onderuit op de bank en drink een heerlijke, warme kop chocolademelk terwijl u een kerstfilm kijkt. Da's pas een ultiem kerstgevoel!

Kerstversiering_GroenRijk de Heikant

Kerstversiering in de tuin

Naast gezellige kerstversiering voor binnen koopt u bij GroenRijk de Heikant ook de leukste kerstversiering voor buiten.

 • Kerstverlichting: kerstverlichting voor buiten is extra leuk wanneer u bijvoorbeeld boompjes of heesters in de tuin heeft staan. Wij hebben bijvoorbeeld netverlichting die u eenvoudig over de planten/bomen heen doet. Daarnaast hebben we ook verschillende lichtgevende figuren die u neerzet in de tuin.
 • Kerstkransen: een mooie kerstkrans op de voordeur geeft echt een warm welkomstgevoel.

Kerstkrans - GroenRijk De Heikant

Kerstversiering kopen in Veldhoven

Bent u op zoek naar de mooiste kerstversiering? Zoals kerstslingers, kerstballen, guirlandes en meer? Kom dan naar GroenRijk de Heikant in Veldhoven. Of u nu kerstversiering zoekt voor binnen of buiten, wij hebben het! Er zitten ook dit jaar weer kooie kerstartikelen voor u bij. Hopelijk zien wij u snel in ons tuincentrum. Onze openingstijden vindt u op de contactpagina. Graag tot ziens bij GroenRijk de Heikant in Veldhoven.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen