Glas

Glas is uitermate geschikt voor bloemenvazen, maar ook planten die weinig grond nodig hebben zoals een orchidee staan prachtig in een glazen pot of accubak. De kleur van het glas wordt vaak aangepast op de heersende kleurtrend. Naast vazen zijn er ook mooie windlichten en kandelaars van glas. Het luxe glas is helder, voor de wat robuustere uitvoering komen we vaak in het gerecycelde engiszins groen glaswerk terecht. 

Gerecycled glas

Steeds meer leveranciers kiezen voor een duurzame manier van het produceren van vazen of glazen bloempotten. Sommige leveranciers bieden volledig gerecycelde vazen en bij anderen wordt al een deel gemaakt van gerycled glas. Zo draagt iedereen een steentje bij.

Grote vaas glas

Uiteraard vindt u in ons tuincentrum glazen vazen en potten in alle formaten, maar de grote vazen winnen het in populariteit. Een grote vaas is vaak een echte eyecatcher in de woonkamer en goed te combineren met de rest van het interieur. Door een grote vaas aan te sluiten op de kussens op uw bank, een leuk behang of andere woonaccessoires wordt het echt een geheel. Bedenk vooraf op welke plek u een vaas wilt hebben en vraag uzelf af of een plant hier genoeg licht zou hebben? Zo niet, dan zijn zijde bloemen ook een mooie uitkomst! Vraag naar de mogelijkheden bij een van onze medewerkers in ons tuincentrum in Veldhoven.

Glazen vaas of pot kopen bij GroenRijk

Op zoek naar een mooie bloemenvaas of plantenpot van glas om leuk te combineren in huis? Kom langs in ons tuincentrum in Veldhoven voor een uitgebreid assortiment glazen vazen. Naast de verschillende vormen en groottes, zijn ze ook in diverse trendkleuren beschikbaar. Graag tot ziens bij GroenRijk de Heikant in Veldhoven. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloempotten