Zink

Zinken potten blijven als basis altijd goed. In de loop der jaren is het assortiment uitgebreid tot prachtige spiegels toe, al dan niet bewerkt. Leuke mandjes met prints van margrieten of tulpen, gieters en emmers in allerlei maten, de kleur van het zink gaat met de trend mee. We hebben de grijslook gehad, het grijszwarte zink, de "old" look en zelfs koperkleurig. Zink is een materiaal met een lange levensduur en past in elke tuin of balkon.

Zinken bakken zijn tijdloos en worden veel gebruikt voor eenjarige seizoensplanten of voor de moestuin. Leuke zinken potjes met kruiden of een grotere zinken emmer met tomatenplantjes.

Zink is tijdloos en roest niet

Naast het feit dat zinken potten en bakken tijdloos zijn, heeft het ook als voordeel dat het niet gaat roesten. De potten gaan lang mee. Wel is het handig om net als bij potten van andere materialen gaatjes in de bodem van de emmer, bak of pot te maken, zodat het water eruit kan lopen en planten niet kunnen verdrinken.

Planten combineren

Combineer verschillende planten in bakken van verschillende materialen voor een speels en gezellig effect. Een zinken pot met een rieten mand bijvoorbeeld! Ook de planten kunnen verschillen in hoogte, breedte en bladkleur. Vraag gerust aan ons personeel naar mooie combinaties om u op weg te helpen.

Zinken pot of emmer kopen

Op zoek naar een plantenpot of emmer van zink om leuk te combineren met een tuinplant op uw terras of balkon? Kom langs in ons tuincentrum in Veldhoven voor een uitgebreid assortiment voor binnen en buiten. Naast de verschillende vormen van de zinke bakken of potten, zijn ze ook in diverse trendkleuren beschikbaar. Graag tot ziens bij GroenRijk de Heikant in Veldhoven. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloempotten