Mandwerk

Vele maten en materialen zijn bij ons te zien. De meeste manden zijn gemaakt van wilgentenen en zijn vaak gevoerd met plastic. Naast de traditionele modellen zijn er ook wand- en hengselmanden. Een nieuw toegepast materiaal is salim en zeegras vaak versterkt door een metalen frame en als zodanig toe te passen als een woonmeubel zoals zitelementen, wasmanden en kubussen als bijzettafeltjes.

Manden als plantenbak of bloempot zijn tijdloos en passen in bijna ieder interieur en in elke tuin. Omdat een mand een duurzame oplossing is als pot, wint de mand langzaam in populariteit. Naast een duurzame keuze staan manden ook gewoon gezellig!

Binnenpot mand

In de manden zit vaak een binnenzak die ervoor zorgt dat de manden langer mee gaan. De manden worden zowel voor binnen als voor buiten gebruikt. Op het terras een stoere mand met leuke seizoensplanten erin of in de woonkamer gecombineerd met een luchtzuiverende kamerplant.

Manden voor binnen

Ook macramé manden vindt u in ons tuincentrum. De macramé manden worden als plantenmand gebruikt, maar ook om speelgoed of knuffels in op te ruimen of zelfs als wasmand!

Rieten mand kopen

Op zoek naar een mand? Kom langs in ons tuincentrum in Veldhoven voor een uitgebreid assortiment voor binnen en buiten. Naast verschillende potmaten, vormen en kleuren manden voor uw plant, is er ook een assortiment manden voor andere doeleinden. Graag tot ziens bij GroenRijk de Heikant in Veldhoven.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloempotten