Vuurwerk

Voor u het weet is het alweer Oud & Nieuw, en dan is het natuurlijk ook tijd voor vuurwerk! Bij GroenRijk de Heikant hebben we een divers assortiment aan allerlei verschillende soorten vuurwerk. Of u nu op zoek bent naar knalvuurwerk, of siervuurwerk, wij hebben het! Daarnaast speelt veiligheid natuurlijk een grote rol bij het afsteken van vuurwerk. U kunt daarom ook vuurwerkbrillen in diverse maten, aansteeklonten en pijlenstandaarden in ons tuincentrum verkrijgen. In onze webshop kunt u uw vuurwerk alvast bestellen, zodat u het vuurwerk tijdens de drie dagen voor oud en nieuw direct af kan halen. 

Vuurwerk_GroenRijk de Heikant

Assortiment vuurwerk GroenRijk de Heikant

Bent u fan van knallend vuurwerk? Of kunt u veel meer genieten van de mooie kleuren van siervuurwerk? Misschien bent u wel alleen op zoek naar kindervuurwerk? We hebben het allemaal! Ons assortiment vuurwerk bestaat uit onder andere:

 • Knalvuurwerk
 • Vuurwerk pakketten
 • Vuurpijlen
 • Excellent Colours vuurwerk
 • Pro-Line vuurwerk
 • Kindervuurwerk
 • Producten voor de veiligheid

Neem dus snel een kijkje in onze webshop! Heeft u vragen over ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op.

Vuurwerk_GroenRijk de Heikant

Wanneer mag ik vuurwerk afsteken en bezitten?

Wanneer u uw vuurwerk heeft aangeschaft bij GroenRijk de Heikant, kunt u waarschijnlijk niet wachten om het vuurwerk af te steken! Dat begrijpen wij maar al te goed. Toch is het belangrijk dat u zich wel aan de regels houdt als het gaat om het afsteken en bezitten van vuurwerk: 

 • Van 31 december 18.00 uur tot 1 januari 02.00 uur mag u vuurwerk afsteken. Wanneer een van de verkoopdagen (29, 30 en 31 december) op een zondag valt, wordt er deze dag geen vuurwerk bij ons verkocht. U kunt dan wel vuurwerk kopen op 28 december.
 • U mag geen vuurwerk op de openbare weg bij u hebben vóór en ná de verkoopdagen.

Vuurwerk_GroenRijk de Heikant

Veilig vuurwerk afsteken

Daarnaast is het natuurlijk altijd heel belangrijk dat vuurwerk afsteken op een veilige manier gebeurd. Helaas komen er jaarlijks nog altijd vuurwerkongevallen voor. Om dit soort ongevallen te voorkomen, zijn er diverse producten op de markt zoals vuurwerkbrillen, aansteeklonten en pijlenstandaarden. Ook GroenRijk de Heikant verkoopt deze producten in de webshop. Zorg er daarnaast zelf altijd voor dat u vuurwerk altijd op een veilige plek afsteekt en dat u rekening houdt met uw omgeving. Neem ook altijd de tijd om vuurwerk voorzichtig af te steken. Ook is de keuze van uw kleding belangrijk, zo is het niet verstandig om kleding te dragen dat erg brandbaar is.

Vuurwerk kopen in Veldhoven

Om het nieuwe jaar knallend in te luiden kunt u genieten van het vuurwerk van anderen, maar het is veel leuker en spannender om zelf vuurwerk af te steken! Bij ons tuincentrum kunt u tijdens de drie dagen voor oud en nieuw terecht voor knalvuurwerk, siervuurwerk en kindervuurwerk. Gaat u voor indrukwekkende vuurpijlen en de kleurrijke fonteinen of voor de ouderwetse astronauten en gillende keukenmeiden? Voor de kleintjes hebben wij onder andere sterretjes, knalerwten en trektouwtjes. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Knallend het jaar uit doet u met vuurwerk van GroenRijk de Heikant! 

Producten voor Vuurwerk

 • Kanonslag

  € 1,99