Vuurwerk

GroenRijk De Heikant is al meer dan 20 jaar uw vuurwerkspecialist in de regio Veldhoven, Eindhoven, Wintelre, Meerven, Vessem, Knegsel, Bladel, Hapert, Eersel, Steensel, Valkenswaard, Waalre en Aalst.

Openingstijden vuurwerkverkoop

In ons tuincentrum aan de Polderstraat 17 in Veldhoven vindt u op 29, 30 en 31 december 2021 een groot aanbod categorie F1 vuurwerk. Kom langs en stel zelf uw pakket samen. Wij hebben elk jaar mooie aanbiedingen en bieden vuurwerk tegen een scherpe prijs. Koop kwaliteitsvuurwerk bij uw vuurwerkwinkel in Veldhoven. Kom langs op één van onze vuurwerkverkoopdagen:

Online vuurwerk kopen Veldhoven

Wilt u liever vanuit uw luie stoel vuurwerk bestellen? Bij GroenRijk De Heikant bestelt u tot en met 31 december het mooiste vuurwerk gewoon online. Het vuurwerkassortiment is ondanks het vuurwerkverbod nog steeds gigantisch; van categorie F1 vuurwerk tot kindervuurwerk en veiligheidsproducten; u vindt het allemaal in onze online vuurwerkwinkel. Wilt u weten hoe het vuurwerk eruit ziet? Op onze vuurwerksite bekijkt u de hoogte, duur en intensiteit van het vuurwerk. Veel producten beschikken ook over een video zodat u een goede indruk krijgt van het product. Druk op de 'play' knop en geniet alvast van de beste knallers en mooiste kleuren. Bestel uw vuurwerk in onze webshop, dan ligt dit op 29, 30 en 31 december klaar op de Polderstraat 17 in Veldhoven. 

Ga naar de vuurwerkshop

 

 

Vuurwerk - GroenRijk Veldhoven

Vuurwerk bestellen

Bestel gemakkelijk uw vuurwerk online bij GroenRijk De Heikant in Veldhoven: 

  1. Selecteer uw gewenste vuurwerk en voeg deze toe aan uw winkelmand*
  2. Vul uw gegevens in
  3. Kies een afhaaldag en een afhaalmoment
  4. Optioneel: teken de petitie dat u vóór de verkoop van vuurwerk bent
  5. Kies een betaalmethode (iDEAL, Maestro, BanContact, of PayPal)

U ontvangt een e-mail met daarin een overzicht van uw bestelling. Wij zorgen dat uw bestelling op de gewenste ophaaldag en -tijd voor u klaar staat. Kom langs op het door u gekozen ophaalmoment en neem uw betaalbewijs mee naar ons tuincentrum. Toch nog iets extra's meenemen uit onze vuurwerkwinkel in Veldhoven, dat kan. Wij wensen u een knallende jaarwisseling!

* Wij hanteren een minimale bestelwaarde van €20,00 euro.

Ga naar de vuurwerkshop

 

 

Assortiment vuurwerk GroenRijk de Heikant

Dit jaar verkopen wij alleen categorie F1 vuurwerk van topmerken Back2Basic, Evolution Fireworks en St8tement Fireworks. Ga knallend het nieuwe jaar in met vuurwerk van GroenRijk Veldhoven. 

Vuurwerk fontein - GroenRijk Veldhoven

Kindervuurwerk kopen

Ook verkopen wij weer een ruime keus aan kindervuurwerk. Dit is vuurwerk uit categorie F1 dat zeer weinig gevaar met zich meebrengt. Ons assortiment vuurwerk categorie F1 bestaat onder andere uit sterretjes, kleine ijsfonteinen, bengaalse fakkels, grondbloemen, luchthuilers (ook wel gillende keukenmeiden genoemd), flitsers, trektouwtjes en knalerwten. Veiligheid staat te allen tijde voorop tijdens het afsteken van vuurwerk. Kom daarom ook langs voor veiligheidsproducten als vuurwerkbrillen en aansteeklonten in ons tuincentrum. 

Heeft u vragen over ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 040-3686350.

Veilig vuurwerk afsteken

Het allerbelangrijkste is natuurlijk veiligheid tijdens het afsteken van vuurwerk. Om vuurwerkongevallen te voorkomen verkopen wij diverse veiligheidsproducten zoals vuurwerkbrillen en aansteeklonten. GroenRijk de Heikant verkoopt deze producten in het tuincentrum in Veldhoven en online in onze vuurwerkwinkel. Het is toegestaan om vuurwerk af te steken op 31 december 2021 van 18:00 uur tot 1 januari 2022 om 02:00 uur.

  • Steek vuurwerk altijd op een veilige plek af.

  • Houd rekening met uw omgeving.

  • Wees niet te gehaast met het afsteken van vuurwerk.

  • Doe voorzichtig met het afsteken van vuurwerk.

  • Draag geen brandbare kleding en geen wijdvallende kleding of een capuchon.

Veilig vuurwerk afsteken - GroenRijk Veldhoven

Vuurwerk kopen in Veldhoven

Bij ons tuincentrum koopt u dit jaar het mooiste vuurwerk voor een knallende jaarwisseling. Ook voor de kinderen hebben wij mooi vuurwerk zoals sterretjes, kleurrijke fonteinen, gillende keukenmeiden en fonkelende grondbloemen. Koop vuurwerk dat is toegestaan en maak met vuurwerk uit categorie F1 een knallende jaarwisseling. Kom langs voor het mooiste vuurwerk of bestel uw vuurwerk online in onze vuurwerkwinkel. Heeft u vragen over ons aanbod vuurwerk? Neem dan gerust contact met ons op. 

Bestel vuurwerk online