Vuurwerk

De jaarwisseling van 2020/2021 ziet er dit jaar anders uit dan andere jaren. Bij GroenRijk de Heikant maken we er het beste van. Wij bieden een ruime keuze aan vuurwerk uit categorie F1 aan. Kindervuurwerk ook wel fop- en schertsvuurwerk is wellicht niet wat u in gedachten had met een knallende jaarwisseling, maar dit jaar zit er even niet meer in dan dat. Bij GroenRijk de Heikant hebben we een divers assortiment aan vuurwerk uit categorie F1. Veiligheid speelt natuurlijk een grote rol bij het afsteken van vuurwerk. Kom daarom ook langs voor vuurwerkbrillen in diverse maten, aansteeklonten en pijlenstandaarden in ons tuincentrum. Dit jaar is het niet nodig om een bestelling in onze webshop te plaatsen, u koopt nu al alle soorten vuurwerk uit categorie F1 in ons tuincentrum in Veldhoven.

Ga naar VuurwerkVeldhoven

 

 

Verbod vuurwerk - GroenRijk de Heikant

Assortiment vuurwerk GroenRijk de Heikant

Dit jaar verkopen wij alleen vuurwerk uit categorie F1 in ons tuincentrum. Deze categorie bestaat uit vuurwerk met zeer weinig gevaar. Ons assortiment vuurwerk categorie F1 bestaat uit onder andere:

 • sterretjes
 • kleine ijsfonteinen
 • bengaalse fakkels
 • grondbloemen
 • luchthuilers (ook wel gillende keukenmeiden genoemd)
 • flitsers
 • trektouwtjes
 • knalerwten

Wij verkopen geen knalvuurwerk, siervuurwerk en ander vuurwerk dit jaar. Heeft u vragen over ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 040-3686350.

Vuurwerk_GroenRijk de Heikant

Wanneer mag ik vuurwerk afsteken en bezitten?

Heeft u vuurwerk uit categorie F1 bij GroenRijk de Heikant gekocht? Dan hoeft u niet langer te wachten om het vuurwerk af te steken. Kindervuurwerk is namelijk het hele jaar door toegestaan. Vuurwerk uit categorie F1 brengt zeer weinig gevaar met zich mee. Dat betekent dat u direct na het aanschaffen al uw kindervuurwerk mag afsteken. Het leukste is natuurlijk om dit te bewaren tot de jaarwisseling, dan maakt u er met het gezin toch nog een knallende avond van. Het is dit jaar verboden om vuurwerk uit categorie F2 en F3 te bezitten en af te steken. Overtreed de regels niet, u krijgt een boete en dat is zonde van uw geld! Laten we met zijn allen de druk op onze zorgmedewerkers zo laag mogelijk houden. Dat betekent dat we ook kindervuurwerk veilig afsteken. Houd kinderen in de gaten en houd voldoende afstand van elkaar en van het vuurwerk. Wij wensen u een spetterende jaarwisseling.

Veilig vuurwerk afsteken - GroenRijk Veldhoven

Veilig vuurwerk afsteken

Het allerbelangrijkste is natuurlijk het veilig afsteken van vuurwerk. Om vuurwerkongevallen te voorkomen verkopen wij diverse producten zoals vuurwerkbrillen, aansteeklonten en pijlenstandaards. GroenRijk de Heikant verkoopt deze producten in het tuincentrum in Veldhoven.

 • Steek vuurwerk altijd op een veilige plek af.

 • Houd rekening met uw omgeving.

 • Wees niet te gehaast met het afsteken van vuurwerk.

 • Doe voorzichtig met het afsteken van vuurwerk.

 • Draag geen brandbare kleding en geen wijdvallende kleding of een capuchon.

Vuurwerk kopen in Veldhoven

Bij ons tuincentrum koopt u nu al volop kindervuurwerk. Koop kleurrijke fonteinen, gillende keukenmeiden en fonkelende grondbloemen en flitsers. Voor de allerkleinsten hebben wij onder andere sterretjes, knalerwten en trektouwtjes. Heeft u vragen over ons aanbod kindervuurwerk? Neem dan gerust contact met ons op. Helaas zit er dit jaar geen knallende jaarwisseling in, maar bij GroenRijk de Heikant maken we er het beste van! Kom langs bij ons tuincentrum in Veldhoven, nabij Eindhoven en kies uit ons vrolijke assortiment vuurwerk categorie F1.