Bestrijdingsmiddelen

Last van ongedierte of schimmel? Bestrijdingsmiddelen dienen als oplossing! Bij GroenRijk de Heikant koopt u chemische en biologische bestrijdingsmiddelen om elke plaag in huis en tuin aan te pakken. Bescherm uw planten tegen onkruid, insecten en schimmels. Wij hebben diverse producten van verschillende merken beschikbaar in ons assortiment. Weet u niet welk product u nodig heeft? Kom langs in ons tuincentrum in Veldhoven, nabij Oirschot en vraag ons personeel om hulp. Zij zijn experts op het gebied van bestrijdingsmiddelen en geven schimmels geen kans! 

Bladluis bestrijden

Bladluizen zijn kleine insecten die sap uit uw geliefde tuinplanten zuigen. Ze prikken kleine gaatjes in de stengel en zuigen het sap uit de plant. Hiermee veroorzaken bladluizen schade aan de plant. Om dit te voorkomen, koopt u bestrijdingsmiddelen bij GroenRijk de Heikant. Wellicht vindt u op internet allerlei huis-, tuin- en keukenmiddelen, maar voor een professionele en duurzame oplossing koopt u bestrijdingsmiddelen in ons tuincentrum in Veldhoven. Er bestaat ook een natuurlijke oplossing, namelijk lieveheersbeestjes, oervliegen en sluipwespen. Bij ons koopt u producten van onder andere Ecostyle, een verantwoorde en effectieve manier om bladluis te bestrijden. Deze spray is onschadelijk voor andere insecten als honingbijen en vlinders. Vragen? Ons personeel helpt u graag verder. 

Bestrijdingsmiddelen - GroenRijk de Heikant

Buxusmot bestrijden

Heeft u mooie buxussen in de tuin staan? Dan is de kans helaas groot dat uw buxussen in de zomer worden aangetast door de buxusmot. Wist u dat eigenlijk niet de mot, maar de larve van de buxusmot schade aanricht? De rupsen en larven zijn de boosdoener en vreten de bladeren van uw prachtige buxus kaal. Bestrijd de buxusmot en buxuslarven met bestrijdingsmiddelen van GroenRijk de Heikant. Bij ons vindt u onder andere een buxusmottenval waarmee u de mannetjesbuxusmotten lokt met een feromooncapsule van een vrouwtjesbuxusmot. Een biologische bestrijding van buxusmotten is het gebruik van de natuurlijke vijand: aaltjes. U koopt bij ons ook hardnekkige bestrijdingsmiddelen en chemische bestrijdingsmiddelen voor een doorgronde aanpak. Vraag ons personeel om advies. Ga niet onvoorbereid te werk, hiermee richt u schade aan aan de buxus.

Buxusmot bestrijden - GroenRijk de Heikant

Onkruid bestrijden

Onkruid zijn inheemse planten die op ongewenste plekken groeien. Onkruid komt voor tussen tuintegels maar ook in het gazon. Voorkomen is beter dan genezen.

  • Zorg ervoor dat onkruid geen kans krijgt. Kies daarom planten die bij uw tuin passen.
  • Zorg dat u kale stukken grond in de tuin bedekt.
  • Bedek de bodem met bodembedekkers als lavendel, kruipend zenegroen, klokjesbloem en duizendknoop. Of kies voor boomschors, cacaodoppen of houtsnippers. 
  • Zorg voor een goede afwatering van regenwater zodat er geen plassen water in de tuin blijven staan.

Toch onkruid bestrijden? Bij GroenRijk de Heikant vindt u allerlei bestrijdingsmiddelen om onkruid in uw border en in het gazon tegen te gaan. Wij verkopen ook schoffels en tuinplanten

Bloedluis bestrijdingsmiddelen

Heeft u kippen, kanaries, duiven of parkieten? Helaas krijgen deze dieren soms te maken met bloedluis. Bloedluis is een parasiet die zich overdag schuilhoudt in kieren en spleten van het hok. 's Avonds vallen de parasieten uw geliefde kippen en parkieten aan. Met behulp van een zaklamp ziet u dat de dieren zich 's avonds overal verspreiden in het hok. Ze voeden zich met bloed van uw dier(en) en verstoppen zich daarna opnieuw in kieren en gaten. Overdag paren ze en leggen de bloedluizen eieren. Belangrijk dus dat u bloedluis bestrijdt. Kom langs bij GroenRijk de Heikant voor bestrijdingsmiddelen, als mineraalpoeder. Vraag ons personeel om advies.

Bestrijdingsmiddelen kopen

Geef onkruid, muizen, ongedierte en andere plagen als schimmels geen kans met bestrijdingsmiddelen van GroenRijkd de Heikant. Weet u zich geen raad meer met huis-, tuin-, en keukenmiddelen? Kom langs in ons tuincentrum en laat u adviseren door professionals. Ons personeel weet alles van bestrijdingsmiddelen. U koopt bij ons chemische en biologische bestrijdingsmiddelen. Ook voor gereedschap, als schoffels, harken en scheppen komt u naar ons tuincentrum in Veldhoven. U vindt onbs tuincentrum nabij Oirschot en Eindhoven. Plan uw route via de contactpagina. Wij kijken uit naar uw bezoek aan GroenRijk de Heikant in Veldhoven.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Meststoffen en bestrijding