Vuurwerk voor de jeugd

GroenRijk Veldhoven

Vuurwerk categorie F1

Koop kindervuurwerk en vuurwerk voor de jeugd bij GroenRijk de Heikant in Veldhoven. Wij hebben een leuk assortiment aan kindervuurwerk. Ga knallend het jaar uit met onder andere 7-klappers, kanonslagen, grondbloemen, knetterballen en blinkies. Heeft u vragen over ons assortiment? Neem contact met ons op door te bellen naar 040-3686350 of kom gezellig langs in ons tuincentrum in Veldhoven. Kindervuurwerk is het hele jaar door toegestaan om te kopen, verkopen en af te steken. Kom dus vandaag nog langs voor het leukste assortiment vuurwerk uit categorie F1. Samen maken we er het beste van! 

Klaar met afsteken?

Ruim dan de volgende dag de rommel op. Laat geen vuurwerk op straat slingeren. Probeer nooit vuurwerk af te steken wat u op straat vindt. Door de kou 's nachts is het vuurwerk onvoorspelbaar en reageert het wellicht anders op de ontsteking dan tijdens oud en nieuw. Maak vuurwerk onschadelijk door hier een emmer water overheen te gooien. Ruim onschadelijk gemaakt vuurwerk op, dit kan gewoon bij het huisafval. Maak van oud en nieuw een feestje, maar ruim wel alles op. Zo gaan we schoon en fris het nieuwe jaar in!

Koop kindervuurwerk bij GroenRijk

In ons tuincentrum vindt u nu al een ruim assortiment aan kindervuurwerk. Door het verbod op vuurwerk uit categorie F2 en F3 verkopen wij alleen vuurwerk uit categorie F1. Deze categorie bestaat uit kindervuurwerk en fop-en-schertsvuurwerk. Koop vuurwerk voor de jeugd bij GroenRijk de Heikant in Veldhoven. Onze medewerkers vertellen u alles over de sprankelende producten. Deze jaarwisseling verloopt anders dan andere jaren, maar bij GroenRijk de Heikant maken we er het beste van! Kom langs in Veldhoven. U vindt onze contactgegevens op onze contactpagina.

Producten voor Vuurwerk voor de jeugd