Vuurwerk voor de jeugd

Vuurwerk categorie F1

Koop kindervuurwerk en vuurwerk voor de jeugd bij GroenRijk de Heikant in Veldhoven. Wij hebben een leuk assortiment aan kindervuurwerk. Ga knallend het jaar uit met onder andere 7-klappers, kanonslagen, grondbloemen, knetterballen en blinkies. Heeft u vragen over ons assortiment? Neem contact met ons op door te bellen naar 040-3686350 of kom gezellig langs in ons tuincentrum in Veldhoven. Kindervuurwerk is het hele jaar door toegestaan om te kopen, verkopen en af te steken. Kom dus vandaag nog langs voor het leukste assortiment vuurwerk uit categorie F1. Samen maken we er het beste van! 

Klaar met afsteken?

Ruim dan de volgende dag de rommel op. Laat geen vuurwerk op straat slingeren. Probeer nooit vuurwerk af te steken wat u op straat vindt. Door de kou 's nachts is het vuurwerk onvoorspelbaar en reageert het wellicht anders op de ontsteking dan tijdens oud en nieuw. Maak vuurwerk onschadelijk door hier een emmer water overheen te gooien. Ruim onschadelijk gemaakt vuurwerk op, dit kan gewoon bij het huisafval. Maak van oud en nieuw een feestje, maar ruim wel alles op. Zo gaan we schoon en fris het nieuwe jaar in!

Koop kindervuurwerk bij GroenRijk

In ons tuincentrum vindt u nu al een ruim assortiment aan kindervuurwerk. Door het verbod op vuurwerk uit categorie F2 en F3 verkopen wij alleen vuurwerk uit categorie F1. Deze categorie bestaat uit kindervuurwerk en fop-en-schertsvuurwerk. Koop vuurwerk voor de jeugd bij GroenRijk de Heikant in Veldhoven. Onze medewerkers vertellen u alles over de sprankelende producten. Deze jaarwisseling verloopt anders dan andere jaren, maar bij GroenRijk de Heikant maken we er het beste van! Kom langs in Veldhoven. U vindt onze contactgegevens op onze contactpagina.

Producten voor Vuurwerk voor de jeugd

 • B2B 7-klapper

  De B2B 7-klapper is verkrijgbaar als doosje met 5 stuks 7-klappers.
  Deze 7-klappers steekt uéén keer aan waarna het product zeven keer knalt!

  € 1,49
 • B2B Kids Mix

  De B2B Kids Mix is een leuke mix vol met echte fop- en schertsartikelen.
  Dit pakket mag u het hele jaar door afsteken!

  € 9,99
 • Banger Bag

  De Banger Bag is een leuke set met een diverse inhoud!
  In deze set zitten onder andere; kanonslagen, grondbloemen, grondbloemen knetter, jumping jack en ratelbanden.

  € 14,99
 • B2B Jeugdpakket

  Het B2B Jeugdpakket is een leuk juniorpakket met diverse soorten categorie F1 vuurwerk. Dit vuurwerk bevat zeer weinig gevaar.
  Dit pakket mag u het hele jaar door afsteken!

  € 3,99
 • B2B Blinkies

  De B2B Blinkies vallen binnen categorie F1 vuurwerk en zijn verkrijgbaar in een doosje met 24 stuks. Een Blinkie geeft een zeer felle vlam waarmee u de hele straat verlicht!

  € 2,99
 • Twister Crackling

  De Twister Crackling is een pak met 20 stuks grondbloemen met crackling. Naast het draaien en verkleuren geeft deze grondbloem een laatste shot met knetter!
  Als categorie F1 vuurwerk mag u dit vuurwerk het hele jaar door afsteken.

  € 2,79
 • B2B Jeugdpuntzak

  De B2B Jeugdpuntzak is een juniorpakket in de vorm van een puntzak, de inhoud van dit pakket is zeer divers en u mag alles het hele jaar door afsteken!

  € 9,99
 • B2B Disco Cracker Fountain

  De B2B Disco Cracker Fountain is een fontein met spetterende effecten zoals Crackling en Strobe, in prachtige zilveren kleuren.
  Verkrijgbaar in doosjes van 6 stuks en u mag dit vuurwerk heel het jaar door afsteken!


   

  € 1,49
 • B2B Knetterballen

  De B2B Knetterballen zitten met 8 in een zakje. Deze ballen geven een enorme knettersalvo en mag u ook nog eens gewoon de hele dag afsteken!

  € 1,49
 • B2B Knetterlint 3 st.

  De B2B Knetterlinten hebben elk een lengte van 70 centimeter en zitten per drie stuks in een doosje. Knetterlinten mag u 365 dagen per jaar afsteken!

  € 2,09
 • Sterretjes 16 cm

  Sterretjes van 16 centimeter, verkrijgbaar in 4 doosjes van 10 stuks. Sterretjes mag u 365 dagen per jaar afsteken!

   

  € 1,39
 • Sterretjes 30 cm

  Sterretjes van 30 centimeter, verkrijgbaar in twee doosjes van 6 stuks. Sterretjes mag u 365 dagen per jaar afsteken!

  € 2,09