kunstplanten en kunstbloemen

Echte planten verzorgen is helemaal niet moeilijk.  Dat denken veel mensen. Echte planten hebben wel graag veel licht.  Maar als je een plant achter een kast wil zetten, valt dit niet altijd mee. Of meer dan 4 meter van een raam.  Daarom zijn er ook nepplanten. Ook wel kunstplanten of zijde planten genoemd.  GroenRijk de Heikant  te Veldhoven heeft een groot assortiment aan zijde planten.

Kunstplanten heb je van verschillende materialen en in verschillende prijsklasses. Kunstplanten van plastic zien er heel nep uit, maar zijn daarom goedkoop. Zijde planten met of zonder combinatie met hout hebben juist een meer echte uitstraling. Deze kosten daarom iets meer. Maar dan heb je ook niet in de gaten dat het een kunstplant is. GroenRijk de Heikant  te Veldhoven heeft een groot assortiment aan zijde planten en zijde bloemen.  De meeste zijde planten zijn kamerplanten. Van orchideeën, cyclamen, anthuriums, azalea’s, vetplanten en ficussen in diverse soorten. Maar naast kamerplanten ook buxussen en eucalyptussen.  

Van een echte bos bloemen heb je maar 1 of 2 weken plezier, van zijde bloemen blijf je plezier houden. En ze hebben geen water en verzorging nodig. Dus lekker gemakkelijk. Zijde bloemen zijn er ook in verschillende materialen: Zijde, plastic, foam.  Om niet uitgekeken te raken op de zijdebloemen geven we als tip, om de vaas aan te passen op het seizoen. Als je elk seizoen een andere tint of kleur in de vaas doet, blijft het boeket altijd fris en kun je er lang van genieten.  Kom naar GroenRijk de Heikant te Veldhoven en bekijk het brede assortiment zijdebloemen. Het assortiment wisselt ook per seizoen zodat er heel het jaar door andere soorten bloemen verkrijgbaar zijn die ook echt in dat seizoen passen.  Zoals tulpen in het voorjaar, zonnebloemen in de zomer en amaryllissen in het najaar.