Kunstplanten en kunstbloemen

Echte planten verzorgen is helemaal niet moeilijk. Dat denken veel mensen. Echte planten hebben wel graag veel licht. Maar als u een plant achter een kast wilt zetten, valt dit niet altijd mee. Of bijvoorbeeld meer dan 4 meter van een raam. Daarom zijn er ook nepplanten, ookwel kunstbloemen, kunstplanten of zijdeplanten genoemd. GroenRijk de Heikant te Veldhoven heeft een groot assortiment aan zijdeplanten.

Wij hebben kunstplanten van verschillende materialen en in verschillende prijsklasses. Kunstplanten van plastic zien er heel nep uit, maar zijn daarom goedkoop. Zijdeplanten met of zonder combinatie met hout hebben juist een meer echte uitstraling. Deze kosten daarom iets meer. Maar dan heeft u ook niet in de gaten dat het een kunstplant is. GroenRijk de Heikant te Veldhoven heeft een groot assortiment aan zijdeplanten en zijdebloemen. De meeste zijdeplanten zijn kamerplanten. Van orchideeën, cyclamen, anthuriums, azalea’s, vetplanten en ficussen in diverse soorten. Maar naast kamerplanten ook buxussen en eucalyptussen.

Van een echte bos bloemen heeft u maar 1 of 2 weken plezier, van zijdebloemen blijft u veel langer plezier houden. En ze hebben geen water en verzorging nodig! Dus erg gemakkelijk. Zijden bloemen zijn er ook in verschillende materialen:

  • zijde
  • plastic
  • foam

Om niet uitgekeken te raken op de zijdebloemen geven we als tip om de vaas aan te passen op het seizoen. Als u elk seizoen een andere tint of kleur in de vaas doet, blijft het boeket altijd fris en geniet u er lang van. Kom naar GroenRijk de Heikant te Veldhoven en bekijk het brede assortiment zijdebloemen. Het assortiment wisselt per seizoen zodat er heel het jaar door andere soorten bloemen verkrijgbaar zijn die ook echt in dat seizoen passen.  Zoals tulpen in het voorjaar, zonnebloemen in de zomer en amaryllissen in het najaar.