Vuurwerk categorie F1

Bent u op zoek naar het leukste kindervuurwerk uit categorie F1? Deze categorie bestaat uit fopvuurwerk zoals knalerwten en trektouwtjes en kindervuurwerk zoals sterretjes. GroenRijk de Heikant is al meer dan 20 jaar dé plek voor het mooiste siervuurwerk en knalvuurwerk. Dit jaar koopt u weer het mooiste vuurwerk van de regio Veldhoven tijdens de jaarwisseling 2021-2022. Koop kindervuurwerk uit categorie F1 bij GroenRijk de Heikant in Veldhoven, in Noord-Brabant.

Ga naar onze vuurwerkshop

 

 

Kindervuurwerk

Bij tuincentrum GroenRijk de Heikant koopt u dit jaar volop kindervuurwerk, ook wel fop-en-schertsvuurwerk genoemd en vuurwerk uit categorie F1. Dit vuurwerk brengt weinig gevaar met zich mee. Populair kindervuurwerk zijn bijvoorbeeld sterretjes, kleine ijsfonteintjes, knalerwten en trektouwtjes. Kom op 29, 30 en 31 december 2021 met uw kinderen langs bij ons tuincentrum en laat uw kinderen hun favoriete vuurwerk uitkiezen. Onze medewerkers lopen rond voor advies en vragen. Heeft u vragen over ons aanbod aan kindervuurwerk? Neem dan contact met ons op via 040-3686350.

Kindervuurwerk - GroenRijk de Heikant

Koop vuurwerk bij GroenRijk de Heikant

Wij verkopen alleen vuurwerk aan kinderen ouder dan twaalf jaar. Kom gezellig samen langs bij ons tuincentrum in Veldhoven en neem een kijkje op onze kindervuurwerkafdeling. Wij verkopen onder andere het volgende binnenvuurwerk:

 • Sterretjes (verkrijgbaar in kleine, grote en kleuren varianten)

 • Kleine ijsfonteinen (speciaal voor binnen)

 • Trektouwtjes (geeft een kleine knal als u de touwtjes uit elkaar trekt)

 • Knalerwten (maken een knal als u de erwten op de grond gooit)

Ook koopt u buitenvuurwerk bij tuincentrum GroenRijk de Heikant

 • Grondbloemen (grondtollen die tijdens het ronddraaien op de grond verschillende soorten kleuren geven)

 • Bengaalse fakkels (fakkels die met rook een kleur spuiten, wordt veel gebruikt tijdens het onthullen van het geslacht van een baby)

 • Luchthuilers (ook wel gillende keukenmeiden genoemd)

 • Stroboscoop (deze lichtbommen geven felle lichtflitsen)

Bestel vuurwerk categorie F1 online

 

 

Veilig vuurwerk afsteken - Vuurwerk Veldhoven

Veilig vuurwerk afsteken

Wees voorzichtig met het afsteken van vuurwerk. Ondanks dat er bij categorie F1 vuurwerk weinig gevaar bestaat, is het verstandig om kinderen onder de twaalf, maar ook kinderen ouder dan 12 jaar vuurwerk af te laten steken met een vuurwerkbril en een aansteeklont. Bij vuurwerkwinkel GroenRijk de Heikant verkopen wij naast kindervuurwerk ook vuurwerkbenodigdheden zoals aansteeklonten en vuurwerkbrillen. Veiligheid gaat altijd boven alles. Kom langs in de leukste vuurwerkwinkel van Veldhoven en koop kindervuurwerk voor een gezellige avond tijdens Oud en Nieuw. 

Openingstijden vuurwerkwinkel Veldhoven

Onze vuurwerkwinkel is geopend op de volgende verkoopdagen:

 • Woensdag 29 december: 09:00 - 17:00 uur
 • Donderdag 30 december: 09:00 - 17:00 uur
 • Vrijdag 31 december 09:00 - 17:00 uur

Bestel vuurwerk online

 

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Vuurwerk