5e seizoen Robs Grote Tuinverbouwing

  5e seizoen Robs Grote Tuinverbouwing

  De samenwerking, welke in september 2011 is gestart tussen tuincentrumformule GroenRijk en het televisieprogramma Robs Grote Tuinverbouwing, zal ook in seizoen 2015/2016 een feit zijn. De franchisenemers van de formule GroenRijk hebben wederom de schouders gezet onder een verlenging van de sponsoring van het televisieprogramma Robs Grote Tuinverbouwing bij SBS6, aangezien zij de kracht ervaren van Rob Verlinden als dé tuinman van Nederland in dit televisieprogramma.

  "De tuincentrumformule GroenRijk wil de thuisomgeving van de klant vergroenen en groen tot leven wekken, want groen is een onmisbaar ingrediënt voor leven, wonen, werken en genieten. Omdat Rob Verlinden deze zelfde passie heeft voor groen en dit met enthousiasme overbrengt via het televisieprogramma, past deze samenwerking ook zo goed bij ons", aldus directeur Nico Koppenol van GroenRijk. 

  Ook tussen Rob Verlinden en de franchisenemers van GroenRijk is er duidelijk sprake van synergie. Zo is Rob Verlinden regelmatig te gast bij een landelijke GroenRijk formulebijeenkomst, waar hij de franchisenemers een inspirerende peptalk mee geeft om samen met hem het land te vergroenen. 

  Partnership
  In september 2011 is deze partnership gestart en is GroenRijk als retailer toegevoegd aan de sponsorenlijst van Robs Grote Tuinverbouwing. Er wordt tijdens iedere aflevering een bezoek gebracht aan een GroenRijk tuincentrum, om de wensen te achterhalen van diegene waarvan Rob de tuin gaat aanpakken. De GroenRijk franchisenemers merken het inspireren en het verleiden van de televisiekijkers op de winkelvloer, er is een stijgende vraag naar producten, zowel planten als woon- en tuinaccessoires, welke gebruikt worden door Rob Verlinden, Ivo Putman, Jorna Spapens en Jeremy Vermolen in Robs Grote Tuinverbouwing. 

  Vanaf het voorjaar van 2013 is deze samenwerking zelfs uitgebouwd met zeer succesvolle ‘Groenshows’ op de GroenRijk vestigingen, waar Rob Verlinden de GroenRijk klant ter plekke enthousiasmeert en informeert over planten. Het verlengde partnership zorgt er voor dat in september van dit jaar Rob Verlinden en GroenRijk samen drie ‘Groenshows’ verzorgen op de 50PlusBeurs, waar beide partijen zeer naar uit kijken.

  Het nieuwe televisieseizoen van Robs Grote Tuinverbouwing start op zaterdag 5 september 2015 om 17.00 uur bij SBS6.

  Kijk ook eens naar de volgende berichten:

  Vogelvoerhanger: Help vogels in de winter

  Merels, meesjes, mussen en roodborstjes kunnen je hulp goed gebruiken in de winter. Zoeken naar voedsel kost veel energie en in de koude wintermaanden kan het voor vogels moeilijk zijn om voldoende voedsel te vinden. Gelukkig kunnen we hen een handje helpen door ze bij te voeren. Verder hebben we nog meer tips om in de herfst én in de winter van je vogelrijke tuin te genieten!

  Pinda’s

  Pinda's moeten een hoog oliegehalte hebben. Hoe m...

  Lees meer...
  Helleborus niger 'Christmas Carol'

  Tijdens de donkere dagen schitteren de liefelijke witte bloemen van de Helleborus niger 'Christmas Carol'. De plant blijft compact met frisse groene blaadjes en veel bloemknoppen. Bij GroenRijk staat deze winterse sfeermaker nu voor je klaar.

   

  Licht in de duisternis

  In het seizoen waarin weinig planten bloeien, pakt de Helleborus juist het podium. Daarom is dit dan ook een populaire plantensoort. De eerste soorten, zoa...

  Lees meer...
  Winterheide: Erica darleyensis

  Erica darleyensis kan bijna alles aan. Na een strenge winter komt hij weer mals en groen onder de sneeuw vandaan en in een tropische zomer blijft hij fier overeind. De Erica darleyensis van GroenRijk bloeit vrijwel de hele winter tot en met het vroege voorjaar. Qua grondsoort is Erica – in tegenstelling tot zijn familieleden – nauwelijks kieskeurig. Kortom: de robuuste bodembedekker die tegen een stootje kan.

   

  Erica: meisje, pla...

  Lees meer...