Vijver

In ons GroenRijk tuincentrum vindt u alles voor uw vijver. Een vijver is een sieraad in uw tuin, waarvan u elke dag kunt genieten. U kunt kiezen uit voorgevormde kunststofvijvers en vijvers die u kunt bekleden met vijverfolie. De folie is in diverse breedtes verkrijgbaar. Voor uitgebreide informatie kunt u bij ons terecht evenals informatie over pompen en filters. Ook kunt u bij ons terecht voor informatie over welke vissen in welke vijver gehouden kunnen worden, wij geven u daarover graag advies. Een karper hoort niet thuis in een kleine vijver, een Goudwinde zwemt graag aan de oppervlakte, terwijl de goudvis graag de bodem opzoekt. Ook vindt u bij ons een groot assortiment zuurstof- en waterplanten.

Wilt u weten hoe de kwaliteit is van uw vijverwater, kom het dan gratis testen bij tuincentrum GroenRijk de Heikant te Veldhoven, nabij Eindhoven.

Heeft u al een vijver, maar heeft u er geen optimaal plezier van door bijvoorbeeld troebel water? Neem een potje vijverwater mee naar het tuincentrum en wij geven u advies.