Ornamenten en verlichting

Heeft u een vijver aangelegd of bent u van plan om dit te gaan doen? Dan kunt u het best direct overwegen om ornamenten en verlichting toe te voegen aan uw vijver. Maak een plan voor de benodigde elektriciteit en u kunt op de waterpomp een ornament aansluiten. Ornamenten en verlichting bij de vijver zorgen ervoor dat uw vijver een sfeervol geheel wordt. Kom langs om het complete assortiment voor de vijver te komen bekijken. Onze medewerkers staan voor u klaar bij ons tuincentrum in Veldhoven!

Waterornamenten voor de vijver

Een waterornament voor de vijver kunt u kopen bij GroenRijk De Heikant. Deze ornamenten kunt u gemakkelijk en snel aansluiten op de waterpomp van uw vijver. Kiest u voor een spuitornament of fontein? Alles is mogelijk! De ornamenten zijn in allerlei vormen en maten verkrijgbaar, waardoor wij ervan overtuigd zijn dat er een geschikt waterornament voor uw vijver in ons assortiment te vinden is. U kunt kiezen uit spuitfiguren van metaal, kunststof, steen of koper. Wij nodigen u van harte uit om de mogelijkheden voor uw vijver te komen bekijken. 

verlichting-vijver-veldhoven

Vijververlichting kopen in Veldhoven

Bent u op zoek naar verlichting voor uw vijver in Veldhoven? Bij GroenRijk De Heikant bent u op het juiste adres. Vijververlichting zorgt ervoor dat uw vijver er 's avonds ook sfeervol uitziet. Niet alleen is vijververlichting erg sfeervol, ook heeft het een praktische functie. Zo is de vijver 's avonds zichtbaar en wordt de kans kleiner om de vijver over het hoofd te zien als u door de tuin loopt. Vijververlichting is bij GroenRijk Veldhoven te koop in allerlei soorten, waaronder:

  • Verlichting voor de rand van uw vijver
  • Drijvende vijververlichting
  • Spots om de vijver te verlichten
  • Sfeerverlichting in diverse figuren
  • En nog veel meer...

Om het complete assortiment vijververlichting te komen bekijken bent u van harte welkom bij ons tuincentrum in Veldhoven. Bent u van plan om binnenkort een vijver aan te leggen, maar weet u niet goed wat voor verlichting u nodig heeft? Vraag dan gerust hulp aan één van de experts in ons tuincentrum. Zij helpen u graag verder en kunnen u helpen bij het maken van een lichtplan voor de vijver. De verlichting voor de vijver kan een sprookjesachtig aanzicht geven en de veiligste manier van verlichting voor uw vijver is zwakstroomverlichting. Zwakstroomverlichting is verlichting met een laag voltage. Deze verlichting kan eenvoudig worden ingegraven in de tuin. Wist u dat er ook vijververlichting op zonne-energie verkrijgbaar is? 

ornamenten-vijver-veldhoven

Ornamenten en verlichting voor de vijver kopen bij GroenRijk De Heikant

In ons assortiment vindt u vijverornamenten en verlichting in diverse prijsklassen. Zo is er altijd wel een passend ornament te vinden voor bij u in de vijver. Heeft u al een keuze gemaakt? Kom dan snel langs bij ons tuincentrum in Veldhoven om de mogelijkheden te bekijken. Mocht u vragen hebben of advies nodig hebben, kom dan langs of neem contact met ons op. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij GroenRijk De Heikant voor al uw vijververlichting en ornamenten.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Vijver